Carla Blogt

27 en 28 mei 2017:

Wat was het weer een heerlijke beurs de Paranormaal Alternatief ! Ondanks het mooie weer toch veel bezoekers bij ons nu de vaste standplaats. De 3 + 1 gratis actie houden we erin, ik vind het belangrijk om steeds nieuwe aanbod te hebben voor de vaste cliënten en op deze wijze blijft er beweging in.
Ook leuk om te weten de pre-order discount van 20 %. Op internet worden veelal de echt schaarse boeken aangeboden, maar een deel van de boekenmarkt boeken is ook ingevoerd. Als je een boek vooraf bestelt en bij een spirituele beurs of boekenmarkt ophaalt krijg je 20 % korting op het betreffende boek en het telt ook mee bij de 3 +1 gratis actie !
De winnaars van de winactie hebben inmiddels een mailtje gekregen. Nu thuis even alles weer op z'n plek zetten. En even genieten van het mooie weer.
Zet 16 juli alvast in je agenda dan staan we op de Delftse Boekenmarkt !

6 maart 2017: Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Dit jaar is het jaar van de opruiming in m'n huis !
Omdat ik eerst alleen de echt schaarse boeken (psychologie, spiritualiteit & creativiteit) via internet verkocht heb ik op de 1e verdieping van mijn huis 2 ruimtes die volledig door boeken worden ingenomen.
En toen kwamen de boekenmarkten / beurzen erbij !
Hoe organiseer je dat allemaal zo praktisch mogelijk ?
Om zo min mogelijk onnodig te sjouwen was het handig om deze boeken in mijn bijkeuken kasten te doen. Maar al die kasten stonden vol met spulletjes dus die zijn even snel naar de kelder ( mn trots :-) een oude gewelfkelder) verplaatst. En ineens na de Paranormaal Alternatief​ begon het me duidelijk te worden.
Daar stonden inmiddels 32 kratten met gemiddeld 40 boeken per krat en niet alles kan elke beurs mee. Ik moet altijd een selectie maken, en het voelt zo jammer als je het boek wel hebt maar nét dat boek niet meegenomen. Dus bedacht ik dat kan anders !
En ineens ...ben ik dus begonnen met het invoeren van de boeken bij boekwinkeltje zodat in de nabije toekomst het gehele aanbod vooraf kan worden bekeken.
Inmiddels heb ik nog maar ruim 1 krat gedaan, een beginnetje dus. En er zijn weer veel nieuwe boeken ingekocht voor de boekenmarkt, dus nog 31 kratten te gaan...maar we gaan dapper verder !
Maar dan gaat het leuk worden...er komt namelijk een kortingsactie voor diegene die al voorafgaand aan de beurs een kijkje neemt en een bestelling plaatsen...wil je weten wat de aanbieding is ?...Houd deze pagina dan even in de gaten...nieuws volgt snel...


6 februari 2017: The day after...

Inmiddels is de auto weer uitgeladen en uitgepakt en ben ik weer een beetje geland....het was weer een interessante beurs, iets rustiger deze keer. Het is toch altijd weer een flinke organisatie om weer een mooi assortiment samen te stellen, alles !!! in de auto te krijgen ;-) .
Het doet me steeds weer denken aan onze kampeervakanties (met de tent dus ;-) )dat alles wat mee moest klaar stond in de bijkeuken, en dat ik dacht :' Moet dat allemaal mee ? Hoe ga ik dat in de auto krijgen ?' Maar dat is ook deze keer weer gelukt dankzij de hulp van m' n lieve dochters Lila en Chloe.

Deze week alle boeken , kratten en kistjes weer even een n plek geven. Evaluatie zodat het volgende keer weer een beetje makkelijker zal gaan. Zoekopdracht voor boeken die ik deze beurs heb ontvangen behandelen.
Ik ga deze week nog iemand blij maken met het boek van de winactie. En ik ga eens nadenken over de mogelijkheid om alle boeken voor de beurs / markt ingevoerd kunnen worden zodat ze ook al zichtbaar zijn voor clienten voorafgaand een beurs of markt ? Zou dat een goed idee zijn ? Zouden mijn cliënten dat handig vinden ? Maar ook : is dit haalbaar voor mij ?, ' t is namelijk wel heel veel werk !
Op dit moment is dit het boekenaanbod Books2Flow dat al wel is ingevoerd en dan zijn dan met name de boeken die niet meer te verkrijgen zijn in de handel. Dat is waar BooksF2low zich in specialiseert.

Daar en over al die andere dingen ga ik dus over nadenken.

Voor nu ga ik even in de Zen modus ;-).

14 juni 2016: Regenachtige dag, net foto's gemaakt.

Deze regenachtige dag bood een ideaal moment om een paar aanpassingen aan mijn website door te voeren. Resultaat: Je kunt je hier aanmelden voor de Books2Flow Nieuwsbrief. Ook heb ik een stukje geschreven over wie ik ben. Bovendien hebben we net voor een fikse plensbui nog een paar mooie foto's kunnen maken waarvan de eerste exemplaren inmiddels online staan. Absoluut highlight van deze week zijn onbetwist de vier kleine rode poesjes die sinds een paar dagen hun oogjes geopend hebben en beginnen rond te kruipen.

31 mei 2016: Beschuit met muisjes tussen de boeken!

Deze week waren mijn dochters en ik getuige van een bijzondere gebeurtenis. De afgelopen maand is moederpoes Luna alsmaar dikker en dikker geworden. En naarmate Luna's buikomvang groeide, werden wij steeds ongeduldiger. Tot vanochtend, toen we ineens verrast werden door een apart miauwtje van moederpoes. De boeken hebben we meteen even gelaten want onze Luna gaf nadrukkelijk aan dat ze ons erbij wilde hebben. En zo hebben we momenteel een nestje van 4 schattige babypoesjes.

6 mei 2016: Een fleurige minibieb aan huis geplaatst!