❤️ Antiquariaat met inspirerende boeken die jouw leven en de wereld mooier maken. ❤️❤️ Boeken over Spiritualiteit, Levenskunst, Creativiteit & Happiness ❤️❤️❤️ Antiquariaat met inspirerende boeken die jouw leven en de wereld mooier maken.
Het poppenhuis aangekleed, Vivienne Boulton
Het poppenhuis aangekleed, Vivienne Boulton

Voor bezitters van een poppenhuis die dit willen meubileren, moderniseren of de inrichting ervan willen uitbreiden, is er in dit boek een grote keuze opgenomen aan meubels en gebruiksvoorwerpen. Ze zi

Artikelnummer

9789021320915 

Standaard levertijd

2 à 3 werkdagen

€ 39,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Samenvatting : Voor bezitters van een poppenhuis die dit willen meubileren, moderniseren of de inrichting ervan willen uitbreiden, is er in dit boek een grote keuze opgenomen aan meubels en gebruiksvoorwerpen. Ze zijn alle van gemakkelijk verkrijgbare en goedkope materialen te maken.

Recensie : Deze uitgave bevat een aantal suggesties om - tot in de kleinste details - een poppenhuis (opnieuw) in te richten. Er wordt gewerkt met papier, karton, hout, klei en ander boetseermateriaal, verf en allerlei ander materiaal zoals knopen, garen etc. Per kamer wordt een aantal meubel- en inrichtingsideeën gegeven, soms in verschillende stijlen. Zo kan de keuken ingericht worden in een Victoriaanse, een Amerikaans koloniale of een moderne stijl. De zitkamer heeft suggesties voor een jaren dertig en een Victoriaanse stijl, de ouderslaapkamer alleen Victoriaans en de badkamer, jongens- en meisjesslaapkamer alle zowel in de Victoriaanse als moderne stijl. Naast werktekeningen en beschrijvingen van de houten en kartonnen meubeltjes en suggesties voor heel veel accessoires bevat het boek ook nog beschrijvingen voor het maken van popjes voor het huis en hun kleding. De duidelijke foto's en tekeningen in kleur en verdere aanwijzingen in deze goed verzorgde uitgave zullen menigeen inspireren. Vanaf ca. 13 jaar.
(Biblion recensie, Hanneke Krösschell.)

Specificaties :

Uitgever : Cantecleer
Taal        : Nederlands
Conditie : Goed
Bijzonderheden : Goed / izgst,  1e druk 1993 Gebonden hardcover uitgave-Boek oogt nauwelijks gebruikt.Aan cover wat butsjes en lichte beschadigingen boek is netjes. Binnenzijde oogt nauwelijks gebruikt. Randen pagina's zijn licht verkleurd. In nette staat.

Verantwoordelijkheid Verantwoordelijk voor de inhoud van de "Books2Flow" Website is: -- Carla van Hameren -- Adres: Noordeinde 86, 2371 CW Roelofarendsveen -- E-mail: carla@books2flow.eu Graag hou ik me aanbevolen voor eventuele opmerkingen en suggesties om deze website verder te kunnen verbeteren. Concept en realisatie Deze website is een initiatief van en ontworpen door Carla van Hameren uit Roelofarendsveen. Inhoud en vormgeving van www.books2flow.eu zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en distribueren van de (inhoud van een of meerdere) internet-pagina's van deze Books2Flow website mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Carla van Hameren, Roelofarendsveen.