Books2flow voor inspirerende boeken !!!!!!
Photo
Mijn naam is Carla van Hameren ik ben trotse moeder van twee prachtige dochters. 
Sinds ik meer dan 25 jaar geleden een reis naar India heb gemaakt is mijn interesse in spiritualiteit gewekt. Ik heb zelf een lange tijd gezocht naar allerlei antwoorden eerst op het psychologisch en later op spiritueel gebied. Ik heb verschillende vormen van yoga gedaan, ik ben op yoga vakantie geweest, tai chi week gedaan, schildervakanties en cursussen. Maar ik ben vooral heel lang bezig geweest met ‘wat wil ik later worden ‘. 
Vroeger ben ik heel wat jaren werkzaam geweest in de financiële dienstverlening en als vrijwilliger bij een regionale bibliotheek. Medio 2013 heb ik ervoor gekozen om, naast mijn bibliotheek-activiteiten, van mijn grote passie en hobby ook een beetje mijn werk te maken.

Ik ben altijd al op zoek geweest naar bijzondere boeken en het gaf me zo n voldoening als ik het boek vond. Op het moment dat mijn jongste dochter zei : ‘Mam, misschien moet je eerst maar weer eens je boeken verkopen voordat je weer nieuwe koopt’, wist ik wat ik wilde worden ! Wijze dingen leer ik van mijn prachtige dochters. 

Books2Flow is hiervan het mooie resultaat. Ik hoop dat ik straks alleen nog maar met Books2Flow bezig ben, het geeft me zoveel energie en ik maak mensen blij omdat ze nu eindelijk dat lang gezochte boek bij mij vinden.
 
Verantwoordelijkheid Verantwoordelijk voor de inhoud van de "Books2Flow" Website is: -- Carla van Hameren -- Adres: Noordeinde 86, 2371 CW Roelofarendsveen -- E-mail: carla@books2flow.eu Graag hou ik me aanbevolen voor eventuele opmerkingen en suggesties om deze website verder te kunnen verbeteren. Concept en realisatie Deze website is een initiatief van en ontworpen door Carla van Hameren uit Roelofarendsveen. Inhoud en vormgeving van www.books2flow.eu zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en distribueren van de (inhoud van een of meerdere) internet-pagina's van deze Books2Flow website mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Carla van Hameren, Roelofarendsveen.