❤️ Antiquariaat met inspirerende boeken die jouw leven en de wereld mooier maken. ❤️❤️ Boeken over Spiritualiteit, Levenskunst, Creativiteit & Happiness ❤️❤️❤️ Antiquariaat met inspirerende boeken die jouw leven en de wereld mooier maken.
Het groot Wicca handboek, Pamela Ball & Michael Johnstone

Het Groot Wicca Handboek beschrijft op een toegankelijke en zeer praktische manier alle aspecten die bepalend zijn voor een succesvol gebruik van spreuken. Dit boek bevat uitgebreide informatie over d

Artikelnummer

9789022548271 

Uit voorraad leverbaar

2 à 3 werkdagen

€ 89,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Samenvatting :
Het Groot Wicca Handboek beschrijft op een toegankelijke en zeer praktische manier alle aspecten die bepalend zijn voor een succesvol gebruik van spreuken. Dit boek bevat uitgebreide informatie over de juiste technieken, kleding en uitrusting, het gebruik van symbolen, talismannen en amuletten, voorbereiding en ingrediënten – en natuurlijk honderden spreuken, overzichtelijk gerangschikt. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Specificaties :

Uitgever : Boekerij
Taal        :  Nederlands
Conditie :  Goed
Bijzonderheden :  Zgan / izgst. Mooi gebonden hardcover uitgave. 1e druk 2007. Oogt ongebruikt en ongelezen. Cover heeft enkele krasjes. Pagina's zijn licht verkleurd. Dit komt door het gebruikte papier.

Laatst bekeken producten