Books2flow specialist in 'out of print' boeken, spiritualiteit, zingeving & levenskunst.

Books2flow specialist in 'out of print' boeken, spiritualiteit, zingeving & levenskunst.

Sinds 2013 verkoop ik samen met mijn team tweedehands boeken en we hebben een ruime ervaring opgebouwd om de beste en mooiste tweedehands boeken voor je te vinden en ons aanbod toe te voegen.

Het assortiment bestaat hoofdzakelijk uit (als) nieuwe, zo goed als nieuwe of zeer licht gelezen. boeken en sets. De nadruk ligt op boeken in de categorieën gezondheid, koken, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, bewustzijn, filosofie, psychologie en creativiteit. Books2flow is gespecialeerd in het vinden van de zogenaamde 'out of print' boeken, die ook bijna niet meer te vinden zijn. Deze boeken worden vooral via internet verkocht. daarnaast zijn we sinds 2018 ook te vinden op een aantal spirituele beurzen waar boeken worden aangeboden die iets minder zeldzaam zijn. Deze boeken zijn speciaal voor jou apart geplaatst in de categorie 'beursassortiment'. 

In de omschrijving wordt zo goed mogelijk aangegeven in welke conditie het boek zich bevindt. Mocht je  toch nog vragen over staat van het boek hebben, of andere vragen, dan worden deze zeer snel beantwoord. Ook na levering van het boek bent je welkom met je vragen.

Veel plezier met winkelen.

Conditie boeken 

Books2Flow biedt mooie tweedehands boeken aan. Het allerliefst probeer ik boeken aan te bieden die nog zo mooi zijn dat ze cadeau gedaan kunnen worden. Op boekenmarkten kunt zelf het aanbod bekijken en de conditie van het boek zien. Via internet gaat het om vertrouwen. daarom probeer voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met Books2Flow de staat van het boek zo goed mogelijk te omschrijven. Deze uitgebreide omschrijving kost veel tijd maar ik doe dit met liefde omdat ik graag wil dat u als cliënt vooraf goed weet in welke staat het boek is. 

Daarom hanteert Books2Flow de volgende termen bij de classificatie van boeken:

-- Als nieuw: Conditie zoals je ze in de boekwinkel koopt. Winkelnieuw. 
-- Goed : zo goed als nieuw of in zeer goede staat (geen leesvouw in rug), soms wel met wat krasjes en / of deukjes. Het is vaak net een nuance.
-- Redelijk : in (licht) gelezen staat, of met een enkel (klein) scheurtje). Leesvouw in rug. Hoekje uitgeknipt uit pagina vanwege naam.
-- Matig : buitenzijde boek ziet minder fraai of netjes uit...het boekblok is in keurige staat met evt. een enkel (roest) vlekje...wordt eigenlijk nauwelijks aangeboden.
Een enkele keer wordt ook ex-bibliotheek boeken aangeboden, maar alleen ze nauwelijks gebruikt zijn, ook dan wordt het boek als matig worden gekwalificeerd.
In de toekomst zal er een voor deze boeken een categorie 'ugly' worden aangemaakt, zodat mijn vaste clienten een dergelijk boek als extraatje kunnen toevoegen aan hun bestelling.

Fairpricing 

Als boekenliefhebster reis ik stad en land af en ga regelmatig op zoek naar (schaarse) boeken, boeken die interessant kunnen zijn voor mijn cliënten. Die kennis, ervaring en interesse heb ik, met een jarenlange achtergrond in het bibliotheekwezen, ruimschoots in huis. Het traceren en vinden van relevante boeken vergt veel tijd en energie, maar het is mijn grote passie en ik vind het dan ook heel leuk om dit te doen. En dergelijke speurtochten leiden regelmatig tot verrassende resultaten. Op termijn kunt u ook een zoekopdracht bij mij plaatsen om dat al zo lang gezochte boek in handen te krijgen.

Mijn cliënten hoeven dus zelf niet meer op zoek te gaan naar boeken die niet meer worden uitgegeven, dat doe ik namelijk voor hen. Hier staat tegenover dat de via Books2Flow aangeboden boeken een prijs hebben die in redelijke verhouding staat tot de gedane inspanning, de schaarste en de staat van het betreffende boek.  

 

Mijn bedoeling met Books2flow

Ik geloof dat er nog zoveel mooie en interessante 'art of living' boeken zijn die het waard zijn om gelezen te worden. Toen ik bemerkte dat boeken zo gemakkelijk werden weggegooid, versnipperd werden (!), bedacht ik dat ik al deze boeken wilde redden, ze zijn  het zo waard om nog gelezen te worden. 

Ik heb het dus mijn missie gemiaakt om zoveel mogelijk van deze mooie boeken in omloop te houden zo de art of living door te geven aan elkaar. Om elkaar te inspireren en zo samen de wereld een beetje mooier te maken.

Het team

Ofschoon Books2flow mijn creatie (lees hier mijn verhaal) is en ik zelf ook de inkoop verzorg, word ik door een aantal mensen bijgestaan met name bij de spirituele beurzen, die ik anders niet zou kunnen doen.  
Binnenkort stel ik ze aan u voor.....(tromgeroffel...)...
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Test tekstkdkdksfkjf;kj;akg;akjg