Assortiment

Books2Flow is een internet-antiquariaat gespecialiseerd in zeldzame boeken  in perfecte staat. Boeken op het gebied van Alternatieve Gezondheidszorg, Religie, Studieboeken, Astrologie, Esoterie, Filosofie, Management, Coaching, NLP, Psychologie, Yoga, Tai Chi, Opvoeding, Voeding en bijzondere kookboeken. 

Books2flow volgt alle boekentips van de bladen Happinez, Flow, Yoga en het psychologie-magazine. Alle interessante titels die op de boekenpagina's worden besproken zullen zodra ze worden aangeboden opgenomen in het internet-assortiment en tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Conditie boeken 

Books2Flow biedt mooie tweedehands boeken aan. Het allerliefst probeer ik boeken aan te bieden die nog zo mooi zijn dat ze cadeau gedaan kunnen worden. Op boekenmarkten kunt zelf het aanbod bekijken en de conditie van het boek zien. Via internet gaat het om vertrouwen. daarom probeer voor wie nog geen kennis heeft gemaakt met Books2Flow de staat van het boek zo goed mogelijk te omschrijven. Deze uitgebreide omschrijving kost veel tijd maar ik doe dit met liefde omdat ik graag wil dat u als cliënt vooraf goed weet in welke staat het boek is. 

Daarom hanteert Books2Flow de volgende termen bij de classificatie van boeken:

-- Als nieuw: Conditie zoals je ze in de boekwinkel koopt. Winkelnieuw. 
-- Goed : zo goed als nieuw of in zeer goede staat (geen leesvouw in rug)
-- Redelijk : in (licht) gelezen staat, of met een enkel (klein) scheurtje). Leesvouw in rug. Hoekje uitgeknipt uit pagina vanwege naam.
-- Matig : buitenzijde boek ziet minder fraai of netjes uit...het boekblok is in keurige staat met evt. een enkel (roest) vlekje...Een enkele keer wordt ook ex-bibliotheek boeken aangeboden, maar alleen ze nauwelijks gebruikt zijn, ook dan wordt het boek als matig worden gekwalificeerd.

Fairpricing 

Als boekenliefhebster reis ik stad en land af en ga regelmatig op zoek naar (schaarse) boeken, boeken die interessant kunnen zijn voor mijn cliënten. Die kennis, ervaring en interesse heb ik, met een jarenlange achtergrond in het bibliotheekwezen, ruimschoots in huis. Het traceren en vinden van relevante boeken vergt veel tijd en energie, maar het is mijn grote passie en ik vind het dan ook heel leuk om dit te doen. En dergelijke speurtochten leiden regelmatig tot verrassende resultaten. Op termijn kunt u ook een zoekopdracht bij mij plaatsen om dat al zo lang gezochte boek in handen te krijgen.

Mijn cliënten hoeven dus zelf niet meer op zoek te gaan naar boeken die niet meer worden uitgegeven, dat doe ik namelijk voor hen. Hier staat tegenover dat de via Books2Flow aangeboden boeken een prijs hebben die in redelijke verhouding staat tot de gedane inspanning, de schaarste en de staat van het betreffende boek.  

Visie

Ik geloof dat er nog zoveel mooie en interessante 'art of living' boeken zijn die het waard zijn om gelezen te worden. 

Missie 

Het is mijn doel om zoveel mogelijk (oudere) interessante titels in omloop te houden en zo de art of living door te geven aan elkaar. Om elkaar te inspireren en zo samen de wereld een beetje mooier te maken.

 

 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.