Het poppenhuis aangekleed, Vivienne Boulton

Voor bezitters van een poppenhuis die dit willen meubileren, moderniseren of de inrichting ervan willen uitbreiden, is er in dit boek een grote keuze opgenomen aan meubels en gebruiksvoorwerpen. Ze zi

Artikelnummer

9789021320915 

Verwachte levertijd

Uit voorraad leverbaar

€ 64,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Samenvatting : Voor bezitters van een poppenhuis die dit willen meubileren, moderniseren of de inrichting ervan willen uitbreiden, is er in dit boek een grote keuze opgenomen aan meubels en gebruiksvoorwerpen. Ze zijn alle van gemakkelijk verkrijgbare en goedkope materialen te maken.

Recensie : Deze uitgave bevat een aantal suggesties om - tot in de kleinste details - een poppenhuis (opnieuw) in te richten. Er wordt gewerkt met papier, karton, hout, klei en ander boetseermateriaal, verf en allerlei ander materiaal zoals knopen, garen etc. Per kamer wordt een aantal meubel- en inrichtingsideeën gegeven, soms in verschillende stijlen. Zo kan de keuken ingericht worden in een Victoriaanse, een Amerikaans koloniale of een moderne stijl. De zitkamer heeft suggesties voor een jaren dertig en een Victoriaanse stijl, de ouderslaapkamer alleen Victoriaans en de badkamer, jongens- en meisjesslaapkamer alle zowel in de Victoriaanse als moderne stijl. Naast werktekeningen en beschrijvingen van de houten en kartonnen meubeltjes en suggesties voor heel veel accessoires bevat het boek ook nog beschrijvingen voor het maken van popjes voor het huis en hun kleding. De duidelijke foto's en tekeningen in kleur en verdere aanwijzingen in deze goed verzorgde uitgave zullen menigeen inspireren. Vanaf ca. 13 jaar.
(Biblion recensie, Hanneke Krösschell.)

Specificaties :

Uitgever : Cantecleer
Taal        : Nederlands
Conditie : Goed
Bijzonderheden : Goed /Zgan. Gebonden hardcover-uitgave 1e druk 1993. Cover heeft wat krassen/krasjes  Boek is verder in izgst. Oogt ongebruikt. Hoekjes cover heel licht gekneusd. Randen pagina's zijn licht vergeeld. Echter izgst. 
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.