Als je lievelingsdier sterft, Petra Nelstein (9789020244113) Als je lievelingsdier sterft, Petra Nelstein (9789020244113)
Als je lievelingsdier sterft, Petra Nelstein (9789020244113) Als je lievelingsdier sterft, Petra Nelstein (9789020244113)
Als je lievelingsdier sterft, Petra Nelstein (9789020244113)
Rouwverwerking, stervensbegeleiding en berichten uit het hiernamaals Dieren willen 'gehoord' worden. Dat is de boodschap die diersjamaan Petra Nelstein veelvuldig ontvangt binnen haar praktijk voor me

Artikelnummer

9789020244113

€ 0,00
Prijs per stuk
 
Op verlanglijst

Samenvatting

Als je lievelingsdier sterft
Petra Nelstein
Rouwverwerking, stervensbegeleiding en berichten uit het hiernamaals
Dieren willen 'gehoord' worden. Dat is de boodschap die diersjamaan Petra Nelstein veelvuldig ontvangt binnen haar praktijk voor mens en dier. Onze zieke en stervende metgezellen voelen zich vaak miskend en onbegrepen in de gevoelens die zij koesteren voor hun eigenaar. Zelfs vanuit het hiernamaals zijn dieren bereid de grens van leven en dood te overstijgen om hun genegenheid te tonen, veelal gevolgd door raad-gevingen.
In Als je lievelingsdier sterft ligt het accent op stervensbegeleiding, rouwverwerking en contacten met overleden dieren. Op verhalende wijze illustreert de schrijver gedenkwaardige ontmoetingen waarin we kennis-maken met onder andere communiceren met dieren, reiki en sjamanistisch werken. Het zijn leerrijke en inspirerende contacten met mens en dier tussen hemel en aarde die genoeg stof tot nadenken bieden.
Contact maken met stervende of overleden dieren
Diersjamaan PETRA NELSTEIN heeft een praktijk voor mens en dier. Haar specialisatie betreft stervensbegeleiding, rouwverwerking en zingeving-problematiek, waarbij haar aanpak holistisch en complementair is. Reguliere en alternatieve behandelmethoden worden daarbij gecombineerd.

Conditie :
Goed/  izgst.2007, 175pp, Softback oogt ongebruikt. Geen leesvouw. Cover heeft enkele krasjes , Klein gekneusd stukje aan boven-en onderzijde rug. Ezelsoortjes aan voor- en achterzijde cover. Sticker Books2flow over naam aan binnenzijde cover. Izgst.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Test tekstkdkdksfkjf;kj;akg;akjg