Anatomie voor de kunstenaar Daniel Cartner & Michael Courtney

Alle kunstenaars, of ze nu beroeps zijn of amateur, hebben een diepgaande kennis van de anatomie van de mens nodig om de complexe menselijke vorm correct te kunnen afbeelden. Anatomie voor de kunstena

Artikelnummer

9781405421096 

Verwachte levertijd

2 à 3 werkdagen

€ 34,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Samenvatting

Alle kunstenaars, of ze nu beroeps zijn of amateur, hebben een diepgaande kennis van de anatomie van de mens nodig om de complexe menselijke vorm correct te kunnen afbeelden.
Anatomie voor de kunstenaar is een prachtig geïllustreerd boek dat de lezer binnenleidt in de wonderlijke wereld van de menselijke anatomie.Het boek is verdeeld in vijf hoofdstukken, die hoofd en nek, de romp, de bovenste ledematen, de onderste ledematen en bewegingen tot onderwerp hebben.
Ieder hoofdstuk is uitvoerig geïllustreerd met gedetailleerde tekeningen van het menselijk lichaam. Ze zijn voorzien van een duidelijke tekst waarin de bouw en de functie van dat lichaamsdeel wordt beschreven. Het boek legt uit hoe het lichaam correct geproportioneerd moet worden weergegeven en hoe licht en schaduw worden aangebracht.Daarnaast geeft het aanwijzingen en tips over het tekenen van bewegende figuren en biedt het adviezen over materialen, en met welke de beste resultaten te bereiken zijn.
Anatomie voor de kunstenaar is een onmisbaar werk voor iedereen die ervan houdt het menselijk lichaam te tekenen.

Uitgever : Parragon

Conditie : Goed - Izgst. 2004, 160pp, Softcover uitgave oogt ongebruikt geen leesvouw. Cover heeft wat krasjes en doffe plekjes. Licht gekneusd aan onderzijde rug.  Izgst.
 

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.