Praten met je partner, Annette Heffels

Annette Heffels schreef een bestseller over vrouwen, mannen en relaties. Dit boek geeft nieuwe energie aan elke relatie!

Artikelnummer

9789027471451 

Verwachte levertijd

2 à 3 werkdagen

€ 10,00
Prijs per  stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Samenvatting

Annette Heffels schreef een bestseller over vrouwen, mannen en relaties. Dit boek geeft nieuwe energie aan elke relatie!

Annette Heffels leert paren zich vriendelijker en met meer begrip ten opzichte van elkaar te gedragen. Ze vertelt dat ergernissen, meningsverschillen en ruzies geen teken zijn dat de liefde over is, maar ontstaan als je elkaar beter leert kennen. De kunst is om oplossingen te vinden waarbij je het anders zijn van de partner respecteert. Pogingen om je partner te veranderen naar je eigen beeld en gelijkenis zijn over het algemeen heilloos. Als je echter je eigen gedrag verandert, kan de ander onmogelijk dezelfde blijven. 

Dit is een praktisch boek met veel praktijkvoorbeelden, opdrachten en adviezen. En vooral is het zeer herkenbaar...
 

Recensie(s)

Om een relatie met de jaren 'gezond' te houden, is het belangrijk dat de partners goed met elkaar blijven praten. Veel conflicten, irritaties of meningsverschillen komen voort uit een gebrekkige communicatie. In dit boek zijn de wijsheden die de schrijfster normaliter in haar column in de 'Margriet' schrijft, samengevoegd. In het totaal is dit een handzame handreiking voor partners die beiden de intentie hebben de relatie te verbeteren. Aan de hand van levendige situatieschetsen worden dogma's weergegeven. Aan het eind van elk hoofdstuk kan de lezer de tips middels opdrachten oefenen. Alle opdrachten en oefeningen zijn gericht op het beter naar elkaar leren luisteren en meer tegen elkaar zeggen wat je vindt. Naast de alledaagse voorbeelden wordt ook aangegeven hoe bepaalde denkwijzen en communicatiepatronen ontstaan. Het boek is wat oppervlakkig, maar de beschrijvingen zijn voor velen zeer herkenbaar. Een zeer toegankelijk boek dat de lezer in ieder geval bewust maakt van het belang van communicatie binnen de relatie.
(Biblion recensie, Drs. M.L. de Jager)

Conditie :   Goed
Uitgeverij : Spectrum
Bijzonderheden :  Zgan / izgst 2e druk 2000, Paperback / softback, oogt ongebruikt en ongelezen. Miniem ezelsoortjes aan cover. Izgst.
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Test tekstkdkdksfkjf;kj;akg;akjg