De Tarot en Gene Zijde, Kriek, N.
De Tarot en Gene Zijde, Kriek, N.

Samenvatting: Communiceren met onze overleden dierbaren... bijna iedereen wil het kunnen. Iedereen kán het in principe ook, maar vaak vertrouwen we de 'antwoorden' die we in ons hoofd te 'horen' krijg

Artikelnummer

9789063787479 

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Dit product is helaas uitverkocht

Op verlanglijst
 
Samenvatting :
Communiceren met onze overleden dierbaren... bijna iedereen wil het kunnen. Iedereen kán het in principe ook, maar vaak vertrouwen we de 'antwoorden' die we in ons hoofd te 'horen' krijgen niet. We zijn bang dat het hier om onze eigen gedachten gaat en zijn dus sceptisch. Toch is het mogelijk om direct, telepathisch, contact te leggen met overledenen.
Dit boek is verdeeld in twee delen. In het eerste wordt, naast de uitleg over wat er nu precies aan Gene Zijde gebeurt wanneer we overlijden, dieper op deze methode van communiceren ingegaan. Heeft u na het lezen van het eerste deel toch nog twijfels over uw eigen kunnen m.b.t. het communiceren met Gene Zijde, dan wordt in het tweede deel uitgelegd hoe u m.b.v. de tarot rechtstreeks vragen kunt stellen aan uw overleden dierbare. Via een speciaal hiertoe ontworpen legpatroon, De Hemelpoort, is het mogelijk antwoord te krijgen op vragen die u uw overleden dierbare nog had willen stellen. Ook kan het voor de overledene een mogelijkheid zijn om u nog iets te zeggen waar hij/zij de kans niet meer voor had of waar hij/zij bij leven misschien anders over dacht dan nu aan Gene Zijde.
Let wel: deze methode heeft absoluut niets te maken met het zgn. 'geesten oproepen'!

Bij het oproepen van geesten, wat ik iedereen ten zéérste afraad, moet de aanwezige entiteit gebruikmaken van de energie (aura) van degene(n) die hen oproept/oproepen om het glas of kruis te laten bewegen. Bij het raadplegen van de tarot werkt u voornamelijk met innerlijke informatie, die opgeslagen is in uw eigen onderbewustzijn en kunnen u boodschappen ingefluisterd worden door de overleden dierbare, die voelt dat u momenteel aan hem of haar denkt. Dit gebeurt echter telepathisch, uw aura blijft onberoerd, zoals het hoort! Niemand 'neemt' energie van u.
Het hebben van contact met een overledene hoeft niet te betekenen dat hij/zij op dat moment ook daadwerkelijk bij u is. Ook vanuit een hele verre Lichtsfeer is het mogelijk telepathisch contact te hebben! U roept niemand bewust op, u probeert slechts antwoorden uit uw eigen onderbewustzijn naar boven te halen. Komt uw overleden dierbare hierbij om u te helpen, dan is dit zijn/haar eigen vrije keuze en zal de communicatie goed en ontspannen verlopen.
Dit is dus geen eng boek, maar een gids naar ons onderbewustzijn, bedoeld om onze rouwverwerking op een harmonische wijze te kunnen ervaren.

Recensie :
Dit derde boek van de auteur over de tarot is verdeeld in drie delen. Deel een bevat een toegankelijke uitleg van de auteur op haar visie van het leven na dit leven en hoe men op een positieve manier contact met overledenen kan maken. In deel twee volgt een uitleg over de tarot en maakt de lezer kennis met de legging 'de hemelpoort'. Bij deze legging gebruikt men een foto of voorwerp van de overledene en trekt men vijf kaarten die in een patroon van vijf posities worden gelegd. Hierna volgt een uitgebreid overzicht van alle 78 kaarten op de vijf verschillende posities. De auteur geeft ook een interpretatie van iedere kaart met betrekking tot de overledene. In deel drie geeft de auteur aan hoe men door het trekken van een kaart en de beschreven interpretaties hiervan opheldering zou kunnen krijgen over de oorzaak van iemands overlijden. Het boek is prettig leesbaar, de vormgeving is goed. Er zijn veel boeken over de tarot, maar door het onderwerp en de gedegen en toegankelijke uitleg is dit boek een echte aanrader. Boeiend voor een groot tarotpubliek.

M. Vliex

Specificaties :

Uitgever : Schors V.O.F., Uitgeverij
Taal        :  Nederlands
Conditie : Redelijk 
Bijzonderheden : Redelijk / izgst. 2008, 175pp, paperback. Eigenlijk ziet dit boek er zgan nieuw, kwalificatie redelijk is gegeven omdat er een 'nauwelijks' zichtbare leesvouw in de rug is. Izgst.
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Test tekstkdkdksfkjf;kj;akg;akjg