Books2flow voor inspirerende boeken !!!!!!
De genezende kracht van water en edelstenen. Michael Gienger / Joachim Goebel

Nieuwe toepassing van geneeskrachtige stenen Sardonyx-water tegen oorontsteking, chrysopraas-water om te ontgiften en ontslakken, smaragd-water bij ontstekingen en aquamarijn-water bij allergie. Dit z

Artikelnummer

9789069637686 

2 tot 5 werkdagen

2 à 3 werkdagen

€ 49,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Samenvatting :
Nieuwe toepassing van geneeskrachtige stenen
Sardonyx-water tegen oorontsteking, chrysopraas-water om te ontgiften en ontslakken, smaragd-water bij ontstekingen en aquamarijn-water bij allergie. Dit zijn enkele voorbeelden van de heilzame werking van water waaraan edelstenen hun kracht hebben afgegeven. Deze traditie bestaat al eeuwenlang, maar doet in deze moderne tijd weer opgeld – mede dankzij het wateronderzoek van Masaru Emoto, waardoor de genezende werkingen nu ook kunnen worden verklaard.

Deze gids geeft antwoord op vragen als: 
- Hoe verrijk je water met edelstenen
- Kan elk water hiervoor worden gebruikt ?
- Welke voor-of nadelen biedt deze toepassing ten opzichte van het dragen van edelstenen ?
- Zijn alle edelstenen bruikbaar voor deze techniek ?
- Zijn er giftige stenen ?
- Welke werkgingen hebben de verschillende edelstenen in water ?

Recensie :
Toonaangevende bron voor de ontwikkeling en toepassing van edelsteenwater was Hildegard von Bingen (1098-1179). In haar boek 'Buch von den Steinen' en in talloze andere geschriften beschreef zij alle, toentertijd bekende, niet giftige en harmonisch werkende stenen. Haar recepten worden nog steeds gebruikt, maar de laatste tijd is er een snelle ontwikkeling gaande, omdat er inmiddels twintig keer zoveel geneeskrachtige stenen bekend zijn, hogere eisen gesteld worden en verfijnder onderzoek plaatsvindt waardoor het werkings- en genezingsproces wetenschappelijk kunnen worden verklaard. De auteurs, natuuronderzoeker en natuurgeneeskundige, verdiepten zich in holistische wateronderzoek en edelsteengeneeskunde. Zij gaan in op vragen als: Wat is edelsteenwater, hoe kan men drinkwater verbeteren en welke stenen hebben een specifieke of evenwichtige uitwerking. De voorwaarden m.b.t. de kwaliteit van edelstenen (eventuele giftigheid, structuur, verwerking) en van water (geheugen, invloed, soorten drinkwater) worden behandeld, de bereiding, toepassing en uitwerking komen aan bod, er wordt een overzicht gegeven van veelgebruikte soorten edelsteenwater, terwijl in de bijlage bewijzen worden geleverd voor het 'geheugen' van water. Praktische gids vol tips en kleine kleurenfoto's.

M. Kraaij-van Weeren

Specificaties :

Uitgever : Altamira Becht
Taal        : Nederlands
Conditie : Goed / zgan
Bijzonderheden : Goed / zgan 2007, 204pp, paperback

Verantwoordelijkheid Verantwoordelijk voor de inhoud van de "Books2Flow" Website is: -- Carla van Hameren -- Adres: Noordeinde 86, 2371 CW Roelofarendsveen -- E-mail: carla@books2flow.eu Graag hou ik me aanbevolen voor eventuele opmerkingen en suggesties om deze website verder te kunnen verbeteren. Concept en realisatie Deze website is een initiatief van en ontworpen door Carla van Hameren uit Roelofarendsveen. Inhoud en vormgeving van www.books2flow.eu zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en distribueren van de (inhoud van een of meerdere) internet-pagina's van deze Books2Flow website mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Carla van Hameren, Roelofarendsveen.