Hekserij zonder geheimen,Buckland, R.

Samenvatting Wicca (hekserij) staat volop in de belangstelling. Alle reden dus voor ons om een klassiek handboek als dat van Raymond Buckland op de markt te brengen. Dit lijvige standaardwerk beleefde

Artikelnummer

9789069635811 

€ 0,00
Prijs per stuk

 

Dit product is helaas uitverkocht

Op verlanglijst
 

Samenvatting

Wicca (hekserij) staat volop in de belangstelling. Alle reden dus voor ons om een klassiek handboek als dat van Raymond Buckland op de markt te brengen. Dit lijvige standaardwerk beleefde in Amerika eenendertig drukken en werd onlangs herzien en uitgebreid. De Nederlandse uitgave is gebaseerd op deze nieuwe editie. 

De kracht van 'Hekserij zonder geheimen' is dat het is opgezet als een cursusboek, dat de lezer stap voor stap door alle stadia van hekserij voert, op een duidelijke, serieuze manier. In vijftien lessen komt de leergierige wicca alles te weten over magische krachten, rituelen, kruidenkunde, helende technieken enzovoort. Instructieve tekeningen en foto’s vergroten nog de aantrekkelijkheid van deze uitgave. 

Raymond Buckland groeide op in Engeland in een zigeunergezin en was later een leerling van Gerald Gardner. Begin jaren zestig vestigde hij zich in de Verenigde Staten. Hij schreef meer dan vijfentwintig boeken.

Uitgeverij : Altamira-Becht

Conditie :  Goed  izgst.  4e druk 2005. Softback uitgave.Oogt niet tot nauwelijks gebruikt.Cover heeft wat diverse deukjes ,krasjes op cover, minieme ezelsoortjes aan cover. Izgst.
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Test tekstkdkdksfkjf;kj;akg;akjg