Leren luisteren naar dieren / met intuitieve communicatie, Williams, Michelle M.

Dieren willen dat we luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Hun leven (en dat van ons) wordt zoveel meer de moeite waard als we weten waarom dieren zich soms zo vreemd gedragen, dat ze pijn hebben en

Artikelnummer

9789022541395 

€ 49,50
Prijs per stuk

 

Dit product is helaas uitverkocht

Op verlanglijst
 
Samenvatting :
Dieren willen dat we luisteren naar wat ze te zeggen hebben. Hun leven (en dat van ons) wordt zoveel meer de moeite waard als we weten waarom dieren zich soms zo vreemd gedragen, dat ze pijn hebben en wat we daaraan kunnen doen.

Het is mogelijk te communiceren met dieren en met de natuur. Marta Williams was nogal sceptisch toen ze deze stelling voor het eerst hoorde, want zij was wetenschappelijk geschoold. Inmiddels weet ze niet alleen dat het waar is, maar ze weet ook dat iedereen deze intuïtieve manier van communiceren kan leren. 

Recensie :
communicatie met dieren werkt en hoe men dat zelf ook kan leren. De praktijkvoorbeelden en beschreven ervaringen zijn inspirerend en geloofwaardig. De oefeningen zijn goed onderbouwd en praktisch goed uitvoerbaar. Op basis van haar ervaring is de schrijfster in staat alle aspecten in allerlei situaties te belichten en er haar advies over te geven. Het boek is zorgvuldig samengesteld; de wetenschappelijke achtergrond van de schrijfster, een Amerikaanse dierenarts, blijkt onder meer uit de noten en de uitgebreide, gerubriceerde boekenlijst (alleen Engelse titels) achterin het boek. Voor iedereen die op intuitieve wijze met dieren omgaat en/of in de natuur is geinteresseerd.

F. van Soelen

Specificaties :

Uitgever : Boekerij / Forum
Taal        : Nederlands
Conditie : Goed
Bijzonderheden : zgan 2005, 252pp, paperback. Softback uitgave oogt ongebruikt en ongelezen, geen leesvouw. Enkele krasjes op cover. Izgst / zgan
Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Test tekstkdkdksfkjf;kj;akg;akjg