Luisteren naar dieren,Ted Andrews

Dieren kunnen ons veel leren, bijvoorbeeld hoe je je moet aanpassen ; om te overleven, of hoe te reageren op ziekten. Dieren herinneren ons aan het enorme reservoir van mogelijkheden dat in ons schuil

Artikelnummer

9789023009290 

Verwachte levertijd

2 à 3 werkdagen

€ 84,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Samenvatting

Dieren kunnen ons veel leren, bijvoorbeeld hoe je je moet aanpassen ; om te overleven, of hoe te reageren op ziekten. Dieren herinneren ons aan het enorme reservoir van mogelijkheden dat in ons schuilt, maar we kunnen pas van ze leren als we weten hoe we met ze moeten communiceren. Ted Andrews beschrijft in zijn Luisteren naar dieren hoe je met dieren als totems en spirituele wezens moet omgaan, door het bestuderen van hun natuurlijk gedrag. Hij geeft technieken voor het duiden van voortekenen en onthult de verborgen mythische krachten van tientallen zoogdieren, vogels, insecten en reptielen.
- Ontdek welk dier bij je past.
- Benut de verborgen krachten in jezelf, zoals die in je totemdier weerspiegeld zijn.
- Roep de bescherming in van je totemdier.
- Lees de boodschappen en voorteken,; die de natuur je geeft.
 

Recensie(s)

Er van uitgaande dat de sterke nadruk op rede en wetenschap zowel onze spirituele kanten als onze natuurlijke band met en waardering van de natuur danig dwarszitten in hun expressiemogelijkheden, en aannemende dat het dierenrijk een essentieel onderdeel van die natuur is, lijkt het logisch om ons tot de dieren te wenden om weer in contact te komen met mystiek en het latente reservoir van magische krachten dat in de mensen huist. De Amerikaanse esotericus raadt aan uit te vinden welk dier het beste bij je past, daarna de eigenschappen te benutten van dat betreffende (totem)dier om zo de boodschap die de natuur voor jou heeft, en wat je daarmee kunt bereiken, te herkennen en te gebruiken. Dit klinkt op het oog plausibel, maar op alle ca. 300 pagina's klinkt een eenzijdige overwaardering van het dier door -zouden sommige dieren ons werkelijk kunnen 'leren' geen kanker te krijgen?- en de aanbevolen oefeningen en riten zijn een oppervlakkig, wollig, soms zelfs verwaasd allegaartje. Originele, hoewel overtrokken opzet. Verder in alle opzichten een goed verzorgde uitgave, met quasi-spirituele kleurenomslag. Met bibliografie, noten en register.
(Biblion recensie, Redactie.)

Specificaties :

Uitgever : Altamira-Becht
Taal        :  Nederland
Conditie : Goed
Bijzonderheden : Goed / izgst. 9e druk 2006, paperback. Oogt ongebruikt. Geen leesvouw, randen pagina's zijn licht verkleurd. Cover heeft aan voorzijde een dubbele kniek, cover heeft wat krasjes. Izgst. 

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.