Movie mind, L Michael Hall
Movie mind, L Michael Hall

Gedachten zijn net een film. Op het scherm van je geest verschijnen flitsen van beelden, hele scenario's ontvouwen zich, je ziet korte fragmenten of complete verhalen, en dat allemaal in je hoofd! Zo

Artikelnummer

9789020260540 

Verwachte levertijd

2 à 3 werkdagen

€ 42,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Samenvatting

Gedachten zijn net een film. Op het scherm van je geest verschijnen flitsen van beelden, hele scenario's ontvouwen zich, je ziet korte fragmenten of complete verhalen, en dat allemaal in je hoofd! Zo denken we, leren we en redenen we. Welke films er ook draaien in je hoofd, ze hebben allemaal grote invloed op je emoties, gevoelens, overtuigingen, waarneming, gedrag en je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Onder de noemer 'neurosemantiek' reikt Movie Mind eenvoudige methoden aan om controle te krijgen over die vaak chaotische beelden in ons hoofd. Met behulp van NLP-technieken kun je gaan knippen en plakken in die innerlijke beelden, het scenario aanpassen en ze zelfs gaan produceren en zo 'regisseur' en 'producent' worden van je eigen mentale films.

Recensie(s)

Door je gedachten als een film te regisseren word je baas in eigen brein en krijg je zeggenschap over je gemoedstoestand. De stijl van dit zelfhulpboek is zeer toegankelijk door de vraag- en antwoordmethode, korte alinea's en aandachtspunten die er ook typografisch uitspringen. Moeilijke termen worden meteen verklaard en in een lijstje achterin in het boek nog eens uitgelegd. In elk hoofdstuk staan eenvoudige oefeningen en gedachte-experimenten waarmee je aan de slag kunt gaan met aan het eind een korte samenvatting. De Amerikaanse uitgave van 2002 is bewerkt door voorbeelden met een Nederlands referentiekader te gebruiken en in goed lopend Nederlands vertaald. Over visualisaties zijn meer boeken verschenen, deze uitgave brengt niet het spirituele naar voren, maar is praktisch gericht op het beheersen van de chaotische beelden in je hoofd waardoor je 'regisseur' en 'producent' wordt van je eigen mentale films. Paperback met goede letter en bindmarge en een literatuuropgave.

S. Roest-Mouissie

Conditie : Goed / izgst. Ongebruikt, ongelezen, onbeschreven. Cover heeft 2 krasjes. Klein kniekje aan cover achterzijde. Izgst.
 

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.