Numerologie en tarot in een handomdraai, Kriek, N.
Numerologie en tarot in een handomdraai, Kriek, N.
Numerologie en tarot zijn heel goed samen te gebruiken. Er zijn weliswaar al veel boeken verschenen over numerologie en nog veel meer boeken over tarot, maar nu is er dit boek over numerologie en de t

Artikelnummer

9789063787356

€ 0,00
Prijs per stuk
Dit product is helaas uitverkocht
 
Op verlanglijst
Samenvatting :
Numerologie en tarot zijn heel goed samen te gebruiken. Er zijn weliswaar al veel boeken verschenen over numerologie en nog veel meer boeken over tarot, maar nu is er dit boek over numerologie en de tarot en hoe u hiermee in een handomdraai een zeer uitgebreide horoscoop kunt trekken.

Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is eerst een (zeer) korte berekening uit te voeren en dan de bijbehorende omschrijving in dit boek op te zoeken. Voor degenen die al bekend zijn met tarot biedt dit boek ook uitkomst: alle betekenissen van de kaarten van de Grote Arcana worden op uitgebreide wijze uitgelegd. Wellicht komt u nog iets tegen wat u nog niet wist, maar wat u wel heel goed kunt gebruiken bij uw tarot- of horoscoopduiding!

Bereken in enkele seconden:

uw geboortegetalkaart (karmische levenslessen, tips en waarschuwingen)
uw jaarkaart (thema dat het komend jaar voor u centraal staat)
vier levensfasekaarten (wat u in de vier fasen van uw leven kunt leren)
naamgetalkaart (uw karaktereigenschappen)
wensgetalkaart (wat u werkelijk belangrijk vindt)
zielsgetalkaart (wat u verborgen houdt voor de buitenwereld, te ontwikkelen innerlijk gebied)
persoonlijkheidsgetalkaart (hoe de buitenwereld u ziet)
relatiegetalkaart (kenmerken van uw relatie)
en nog veel meer!
Numerologie en tarot in een handomdraai biedt een snelle en doeltreffende methode om 'in een handomdraai' een uitgebreide duiding en een diepgaand inzicht te krijgen!

Recensie :
De 22 tarotkaarten van Rider-Waite worden hier gebruikt om een betekenis te geven aan persoonlijke, numerologische getallen. Met behulp van duidelijke rekenvoorbeelden of schema's kunnen onder andere het geboorte-, jaar-, naam-, en levensfasegetal, worden berekend. Daar worden vaak geboortedata en geboortenamen voor gebruikt. Het verkregen getal wordt zo gereduceerd dat er een van de tarotkaarten bij past. Vervolgens is er voor elke kaart bij elk uitgerekend getal van een categorie een beschrijving. Bij deze beschrijvingen staat steeds een kleine afbeelding in zwart-wit van de desbetreffende tarotkaart. Een helder boek: de beschrijvingen bij de kaarten zijn zorgvuldig, uitgebreid, duidelijk en positief. Een aanwinst voor hen die praktisch willen werken met de combinatie tarot en numerologie. En er blijkt zoveel uitgerekend te kunnen worden dat het boek zeer veel toepassingsmogelijkheden heeft. Bevat een uitgebreide inhoudsopgave. Eenvoudige kaft in paars, wit en geel met getallen en tarotkaarten over elkaar heen.

F. van Soelen
Specificaties :

Uitgever : Schors V.O.F., Uitgeverij 
Taal        : Nederlands
Conditie : Redelijk
Bijzonderheden : Redelijk / izgst  2007, 255pp, paperback. Lichte leesvouwin rug. Enkele krasjes op cover. izgst.
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
Test tekstkdkdksfkjf;kj;akg;akjg