❤️ Antiquariaat met inspirerende boeken die jouw leven en de wereld mooier maken. ❤️❤️ Boeken over Spiritualiteit, Levenskunst, Creativiteit & Happiness ❤️❤️❤️ Antiquariaat met inspirerende boeken die jouw leven en de wereld mooier maken.
Over wol en plantaardig verven, Smeets

Het verven met planten is al oud. Dit boek biedt tientallen recepten over het zelf verven van wol met planten.

Artikelnummer

9789021313207  

Standaard levertijd

2 à 3 werkdagen

€ 29,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Het verven met planten is al oud. Dit boek biedt tientallen recepten over het zelf verven van wol met planten.

Uitgever : Cantecleer

Conditie ; Redelijk

Bijzonderheden :  Redelijk maar in keurige staat. 3e bijdruk 1978 Pagina's zijn verkleurd, mn aan randen. Enkele bruine pitjes aan snede bovenzijde. Niet / nauwelijks gebruikt. Izgst.

Verantwoordelijkheid Verantwoordelijk voor de inhoud van de "Books2Flow" Website is: -- Carla van Hameren -- Adres: Noordeinde 86, 2371 CW Roelofarendsveen -- E-mail: carla@books2flow.eu Graag hou ik me aanbevolen voor eventuele opmerkingen en suggesties om deze website verder te kunnen verbeteren. Concept en realisatie Deze website is een initiatief van en ontworpen door Carla van Hameren uit Roelofarendsveen. Inhoud en vormgeving van www.books2flow.eu zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en distribueren van de (inhoud van een of meerdere) internet-pagina's van deze Books2Flow website mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Carla van Hameren, Roelofarendsveen.