Books2flow voor inspirerende boeken !!!!!!
The-secret-voor-jongeren-paul-harrington-9789021547794
The secret voor jongeren, Paul Harrington

Samenvatting The Secret to Teen Power onderzoekt de 'De wet van de aantrekking' vanuit het perspectief van jongeren. Alle onderwerpen uit het leven van jongeren - zelfbeeld, relaties, school, familie,

Artikelnummer

9789021547794 

2 tot 5 werkdagen

2 à 3 werkdagen

€ 44,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

 

Samenvatting :
The Secret to Teen Power onderzoekt de 'De wet van de aantrekking' vanuit het perspectief van jongeren. Alle onderwerpen uit het leven van jongeren - zelfbeeld, relaties, school, familie, ambities, waarden en dromen - worden in dit boek behandeld. In hun eigen taal, in woorden die ze zelf gebruiken. Het boek leert jongeren het heft in eigen handen te nemen, zodat zij het leven niet onzeker tegemoet treden en in staat zijn hun dromen te verwezenlijken.
 

Recensie :

Wat is het grote geheim van 'The Secret'? Het geeft volgens de auteur de kracht om alles te zijn wat je kunt zijn en alles te bereiken wat je wilt. Het zorgt ervoor dat dromen uitkomen, de armen rijker worden, de hongerigen genoeg kunnen eten, dat er vrede komt en zieken gezond worden. Wonderen gebeuren op het gebied van gezondheid, rijkdom, succes, geluk, liefde enzovoorts. 'Het Geheim' is de wet van aantrekking. Volgens deze wet trek je zelf aan wat je overkomt. Dit is de kracht van het eigen denken. Denken is energie, daarmee schept men in feite een krachtige magnetische aantrekking. Zo kun je met je gedachten aantrekken wat je wilt, bijvoorbeeld: ik ben populair, ik heb veel vrienden, ik ben succesvol. Dit boek is gebaseerd op 'The Secret' van Rhonda Byrne. Bevat, naast de vele oefeningen een dankwoord. Klein formaat met harde kaft, kleurrijke, speelse vormgeving en illustraties, in schreefloze letter. Citaten en voorbeelden zijn cursief weergegeven. Voor jongeren tussen veertien en twintig jaar.

Franca Duindam

Specificaties :

Uitgever : Kosmos
Taal        : Nederlands
Conditie : Goed /izgst
Bijzonderheden : Boek (2010) oogt ongebruikt en ongelezen, hardcover met stofomslag. S.o heeft enkele onregelmatigheden./ izgst.

Verantwoordelijkheid Verantwoordelijk voor de inhoud van de "Books2Flow" Website is: -- Carla van Hameren -- Adres: Noordeinde 86, 2371 CW Roelofarendsveen -- E-mail: carla@books2flow.eu Graag hou ik me aanbevolen voor eventuele opmerkingen en suggesties om deze website verder te kunnen verbeteren. Concept en realisatie Deze website is een initiatief van en ontworpen door Carla van Hameren uit Roelofarendsveen. Inhoud en vormgeving van www.books2flow.eu zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren en distribueren van de (inhoud van een of meerdere) internet-pagina's van deze Books2Flow website mag alleen na voorafgaande schriftelijke toestemming van Carla van Hameren, Roelofarendsveen.